"Fără s-avem vreun pardon,
vă invităm la No Pardon!"
 
  • slide
  • slide4
  • slide3

Zilele Pescărești – 9 Ianuarie-5 Februarie

Pește cât cuprinde – gătit, prăjit ori pe abur, vă oferim la Pub-ul No Pardon între 9 ianuarie și 5 februarie.

Pentru împătimiții felurilor din pește ne-am îmbogățit lista de meniu onținând aproape 200 de feluri cu un meniu cu totul special. Atmosfera colibelor pescărești se mută în restaurantul nostru în această perioadă, căci, la fel, și strămoșii noștri consumau mâncărurile gustoase și totdată sănătoase din pește în special iarna, pe vreme rece.

Vrem să le facem pe plac oaspeților noștri cu adevărate ospețe din pește în cadrul Zilelor Pescărești, bucătarii noștri având grijă ca textura naturală și paleta gustativă inconfundabilă a cărnii proaspete de pește să se mențină astfel încât în momentul degustării să ofere o experiență unică, fără egal.

Bucătarii noștri vor demonstra: cât de variat putem prepara mâncarea sănătoasă din carne lăsând în urmă obișnuitul și încercând ceva distinct. La No Pardon Pub, dorim să vă încântăm cu diverse ciorbe de pește, respectiv cu feluri principale cum ar fi papricaș de somn, file de crap Bakony ori șalău prăjit.

Programul următor din luna februarie al zilelor tematice ne rezervă o surpiză deosebită, întrucât specialităților de pește le vor urma preparatele din vânat. Mistreț, fazan, cerb și astfel de delicatese pe care nu mulți au avut ocazia să le încerce îi vor aștepta pe oaspeții noștri. Acum, ambianța restaurantelor vânătorești va fi cea care va cuprinde No Pardon, oferind gama largă a preparatelor din carne de vânat.

”Fie  pescar, păsărar sau vânător, e de foame muritor” – cum spune proverbul. Intrați pe la noi și vă asigurăm că nu veți muri de foame, nici dacă profesați una dintre meseriile pomenite.

Rezervare online:
Notificare prin SMS:
Galerii:

Rezervări la telefon: 0261 768 206
Vă mulțumim pentru rezervare. Pentru confirmare veți fi contactat de către unul dintre colegii noștrii.
 

Prin intermediul acestui formular puteţi să vă abonaţi la notificarea zilnică a meniul zilei.