"Fără s-avem vreun pardon,
vă invităm la No Pardon!"
 
  • slide
  • slide4
  • slide3

Zilele Gâștelor de Sfântul Martin – 4-27 Noimebrie

De ziua Sfântului Martin cu cât mănânci mai bine, cu atât mai puternic te vei menține.

Dar dacă în luna Sfântului Martin nu mănânci gâscă, tot anul foamea n-o să te scutească – așa susțin vechile proverbe înțelepte. 

Așadar, ca să nu suferim nici noi de foame tot anul, haideți să ne ospătăm așa cum se cuvine de Zilele Gâștelor cu ocazia sărbătoririi Sfântului Martin, la Pub-ul No Pardon.

Haideți să păstrăm și să îngrijim împreună tradițiile, și să furișăm o privire spre felurile de delicatese ce ne așteaptă la restaurantul sătmărean. Bucătarilor noștri nu trebuie să le lipsească gâsca luna aceasta, căci această vietate albă l-a demascat, cu zarva pe care a făcut-o, pe Sfântul Martin atunci când acesta fugea de episcopi... așadar, dacă e Sfântul Martin, atunci multă gâscă și vin nou din belșug!

Jumări de gâscă, supă pe carne de gâscă, copane crocante, piept de gâscă rumenit în vatră, gât de gâscă umplut, ficat de gâscă prăjit și multe alte specialități sunt acelea cu care ne așteptăm oaspeții, cu bunătăți ale căror arome specifice erau cunoscute și de bunicile noastre.

Degustarea în sine a vinului nou deja creează o atmosferă plăcută, iar o porție generoasă de mâncare preparată din gâscă alături aduce de-a dreptul bună-dispoziție. Și dacă tot savurezi gâscă, nu uita să citești din oase prognoza vremii: când osul este lung și alb, se prevede multă zăpadă la iarnă, în timp ce  osul scurt și brun prezice o iarnă noroioasă.

Nici în luna Sfântului Martin nu te scutim de preparatele gastronomice aparte!

Rezervare online:
Notificare prin SMS:
Galerii:

Rezervări la telefon: 0261 768 206
Vă mulțumim pentru rezervare. Pentru confirmare veți fi contactat de către unul dintre colegii noștrii.
 

Prin intermediul acestui formular puteţi să vă abonaţi la notificarea zilnică a meniul zilei.