"Fără s-avem vreun pardon,
vă invităm la No Pardon!"
 
  • slide
  • slide4
  • slide3

”Porcării” de Sfârșit de An – Feluri specifice Pomanei Porcului – 28 Noiembrie – 8 Ianuarie

”Porcul în ajun nu se îngrașă”... tocmai pentru că e timpul tăierii porcului.

Când dorim să te invităm la o masă copioasă cu caltaboși, cârnați, purcel la proțap, așa că fie ți-a scăpat porcul din coteț sau ți-e pur și simplu dor de una dintre cele mai mari sărbători ale ogradelor țărănești de odinioară, la sfârșit de noiembrie readucem în Pub-ul No Pardon acea ambianță în care au trăit și bătrânii noștri – atmosfera de neuitat a îmbelșugatelor pomane ale porcului.

Cui nu-i plac caltaboșii proaspeți cu mirodenii, cârnații prăjiți, mâncarea de carne proaspătă de porc cu varză murată, răciturile parfumate ori gustul inconfundabil al costițelor sau al unui ciolan crocant? Îndeosebi dacă unele dintre acestea sunt coapte și în vatră și sunt servite alături de varză murată proaspătă sau salată de sfeclă roșie.

Evocă, în cadrul Porcăriilor de Sfârșit de An, în compania familiei sau a prietenilor, gusturile uitate de demult și atmosfera destinsă de după tăierea porcului. Evident, vinurile înflăcărate și savoarea pălincilor sunt indispensabile petrecerii, în timp ce plăcerile culinare vin să încununeze evenimentul.

Pasionații universului gusturilor tradiționale nu rămân acum dezamăgiți, căci își pot reumple cupele cu vin, păhărașele cu pălincă și burțile cu specialitățile de la pomana porcului, iar sufletele de voie-bună, cântece și veselie. Cum iarna nu poate trece fără aceste ”porcării”, o să vrăjim pe mese un veritabil ospăț de pomana porcului. 

E adevărat că porcii nu vor juca dansuri de bucurie în această perioadă, totuși, noi putem avea satisfacția de aduce și readuce zâmbetul pe fețele oaspeților noștri!

Rezervare online:
Notificare prin SMS:
Galerii:

Rezervări la telefon: 0261 768 206
Vă mulțumim pentru rezervare. Pentru confirmare veți fi contactat de către unul dintre colegii noștrii.
 

Prin intermediul acestui formular puteţi să vă abonaţi la notificarea zilnică a meniul zilei.