"Nem mondhat mar senki pardont
mindenkit var a No Pardon"
 
  • slide2
  • slide
  • slide4

Márton-napi Libanapok – November 4-27

Márton napján, minél többet eszel, annál erősebb leszel, de ha Márton havában libát nem eszel, akkor egész éven át éhezel – tarják a régi, jó közmondások.

Azért, hogy  mi se koplaljunk egész évben csapjunk jókora lakmározást a No Pardon Pubban, a Márton napi Libanapokon.

Őrizzük és ápoljuk együtt hagyományainkat, és kukkantsunk meg milyen ínyencségek várnak ránk a szatmári étteremben. A libát nem hiányolhatják szakácsaink ebben a hónapban, hiszen ez a fehér jószág árulta el gágogásával a püspökség elől menekülő Szent Mártont... Szóval, ha Márton-nap, akkor liba és újbor minden mennyiségben!

Libatepertő, libaleves, ropogós libacomb, kemencében sült libamell, töltött libanyak, pirított libamáj és megannyi különlegességgel várjuk vendégeinket – olyan finomságokkal, melyeknek már nagyanyáink is ismerték jellegzetes zamatát.

Az újbor megkóstolása már önmagában jó hangulatot teremt, és még egy nagy adag liba-eledel valódi vigasságot nyújt.  Ha már libát kóstolsz, ne felejtsd el csontjából megjósolni az időjárást: ha a csont fehér és hosszú, havas telet jelez, ha pedig barna és rövid sáros telet ígér.

Mi Szent Márton havában sem kímélünk meg a különlegességes gasztronómiai fogásoktól!

Online asztalfoglalas:
SMS ertesites:
Kepgaleriak:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.