"Nem mondhat mar senki pardont
mindenkit var a No Pardon"
 
  • slide2
  • slide
  • slide4

Magunkról

Kikapcsolódást és szórakozást ajándékozni remek ötlet, ezért is nyitottuk meg 1999 novemberében a No Pardon Pubot, Szatmárnémeti központjában a Corvinului utca 11. szám alatt. Az egykori Hully Gully bárt hirtelen felváltotta az igényes angliai sörözők hangulata, amely igen hamar népszerűvé, és sokak kedvencévé vált.

 „Csalogat a Pince hűse, éttermünknek kocsma őse. Sört ide, még több sört!” - gondolták egyhangúan vendégeink, akik hamar megszerették szórakozóhelyünket, mely a szatmári bárok palettáját hivatott kiegészíteni.

„Esztendőnek elteltével
Merész lépést tettünk,
Szépítgetve éttermünket
Egy szintet emelkedtünk.”   

Látván, hogy egyre több vendég tér be hozzánk, 2000-ben tettünk arról, hogy mindenki kényelmesen elférjen: emelettel bővítettük ki a No Pardont.

„Hogy ne csak igyon, egyen is, nyitottunk egy konyhát is.”- fundáltuk ki közösen. Az étterem bővítése után egy évre látogatóinkat már nemcsak bőséges italkínálat, hanem nagyszerű gasztronómiai fogások is várták: magyaros konyhánk hagyományos ételeit, vagy nemzetközi finomságainkat kóstolva vendégeink bizonyosságot nyerhettek, hogy mindenképpen érdemes betérni hozzánk. 


„Hideg ételt, meleg ételt
Étlapunkon mindet lelhet
Kétszáznegyven finomságból
Bárki kedvére ehet.”


Rövid idő elteltével konyhánk fenséges fogásait már nem csak környékünk lakói ismerték: szinte az egész országban bemutattuk specialitásainkat, ezért 2003-tól különböző rendezvények – születésnapok, keresztelők, fogadások és baráti összejövetelek - hangulatát dobtuk fel egy-egy finom falattal.

„Hogy még több időt töltsön velünk,
a cateringgel házhoz megyünk”

2004-től bárhol, bárki élvezheti étlapunk kínálatát, hiszen néhány gyors futárral bővült csapatunk. A pub megnyitásának hatodik évfordulóját ünnepelve, egy nagyszerű gondolatunk támadt, amit hamarosan meg is valósítottunk. 25 fő befogadására alkalmas különtermet hoztunk létre, ahol családok, barátok, munkatársak ünnepelhetnek a város zajától elvonulva .

Szórakozóhelyünk kertjében  is nagy lett a zsongás 2006 nyarától, mikor is hangulatos teraszt nyitottunk mindazok számára, akik szívesebben tartózkodnak a természetben .

Az elmúlt években  kerthelyiségünk fokozatos bővítésen ment át, azért, hogy száznál is többen élvezhessék a friss levegőt, és persze a nálunk megrendelt ételt és italt. Ha alkalom van rá ünnepelhetnek is teraszunkon: nem egy pár fogadott már örök hűséget  a kertünk fái alatt.

Lassan négy éve, hogy jó időben kint is zajlik a sütés-főzés: ízletes sertéscsülök, malac és csirke pirul vendégeink szeme előtt, akiknek minden bizonnyal megjön az étvágyuk a finom falatok láttán...

A No Pardon továbbra is a már megszokott magas színvonalon kínálja vendégeinek hatalmas étel és ital választékát. A kitűnő hangulatról mindezek és persze kitűnő szakácsaink, valamint udvarias felszolgálóink gondoskodnak. 

Online asztalfoglalas:
SMS ertesites:
Kepgaleriak:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.