"Nem mondhat mar senki pardont
mindenkit var a No Pardon"
 
  • slide2
  • slide
  • slide4

Halásznapok – január 9. - február 5

Halat minden mennyiségben - főzve, sütve, vagy éppen párolva - kínálunk  január 9 és február 5. között a No Pardon Pubban! 

A közel kétszáz ételt kínáló étlapunkat, egy különleges menűvel egészítettük ki  a halételek szerelmesei számára. Éttermünkbe a halászkunyhók hangulata költözik ebben az időszakban, hiszen eleink főként télen, a hidegben  fogyasztották a ízletes és egyben egészséges halételeket.

A Halásznapok keretében igazi hallakomákkal örvendeztetjük meg vendégeinket - szakácsaink gondoskodnak arról, hogy a halhús természetes állaga, páratlan ízvilága megmaradjon úgy, hogy kóstolás közben valami páratlan, egyedi élményt is nyújtson.

Szakácsaink megmutatják: az egészséges húsételt változatosan is elkészíthetjük, elhagyva a megszokásokat, és kipróbálva valami sajátosat. A No Pardon Pubban különféle halászlevekkel, vagy olyan főételekkel, mint a harcsapaprikás, a bakonyi pontyszelet, a sült süllő örvendeztetjük meg Önöket.

A tematikus napok következő februári programja különleges meglepetést tartogat, ugyanis a vadételek váltják a halas különlegességeket. Vaddisznó, fácán, szarvas és olyan egyéb ínyencségekkel várjuk vendégeinket, amit nem sokan kóstoltak. Ekkor a vadászéttermek autentikus hangulata költözik a No Pardonba, a vadhúsok széles választékát kínálva.

„Halász, vadász, madarász, egytől egyig éhenkórász” – tartja a mondás. Térjen be hozzánk, és biztosítjuk arról, hogy nem hal éhen – még akkor sem, ha valamelyik foglalkozást űzi a felsoroltakból.

Online asztalfoglalas:
SMS ertesites:
Kepgaleriak:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.