"Nem mondhat mar senki pardont
mindenkit var a No Pardon"
 
  • slide2
  • slide
  • slide4

Év végi Malacságok – Disznótoros Ételek – November 28-Január 8

“Tudjuk, hogy disznót öltetek, hurkát kolbászt töltöttetek. Egy jó nyárssal megsüssétek, asztal mellé ültessetek!” - hangzik a régi versike. 

Mi is asztal mellé szólítunk, ha meglógott az ólból a disznó, vagy ha csak a parasztporták egykori legnagyobb ünnepére vágysz! A No Pardon Pubban november végétől megteremtjük azt a környezetet, amiben eleink is éltek – a pazar disznótorok felejthetetlen hangulatát.

Ki ne szeretné az igazi disznótorost, a friss fűszeres hurka, a sült kolbász, a toroskáposzta, a kocsonya illatát, az oldalas, a sertéscsülök ropogós ízét. Pláne, ha ezek közül némely kemencében sül, és mellé friss savanyú káposzta, céklasaláta kerül felszolgálásra.

Elevenítsd fel szeretteiddel, barátaiddal a régi elfelejtett ízeket, a disznóvágás utáni lakmározás jó hangulatát az Évvégi malacságok keretében. A mulatsághoz természetesen a tüzes borok, pálinkák íze is hozzájárul, a kulináris örömök pedig csak megkoronázzák az alkalmat.

A hagyományos ízvilág kedvelői ilyenkor nem csalódnak, hiszen újra megtölthetik borospoharaikat, a pálinkás butykosokat és pocakjukat a disznótoros finomságokkal, lelküket pedig tréfával, dallal és vidám anekdotákkal. A tél nem múlhat el  e „malacságok” nélkül, ezért varázsolunk igazi disznótoros lakomát az asztalra.

A malacok ugyan nem járnak örömtáncot ebben az időszakban, de mi azért örülhetünk, hogy vendégeink arcára újra és újra mosolyt csalunk!

Online asztalfoglalas:
SMS ertesites:
Kepgaleriak:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.