"Fără s-avem vreun pardon,
vă invităm la No Pardon!"
 
  • slide
  • slide4
  • slide3

Despre Noi

A dărui destindere și distracție este o idee splendidă, tocmai de aceea am deschis, în noimebrie 1999, Pub-ul No Pardon în centrul municipiului Satu Mare, pe strada Corvinului nr. 11. Barul Hully Gully de odinioară a fost înlocuit pe neașteptate cu atmosfera exigentelor pub-uri englezești, devenind în scurt timp cunoscut și locul preferat al multora.

”Cine a pus cârciuma-n drum...”
A știut bine ce și cum!
Bere, cât mai multă bere!
Și în primul rând, plăcere.

Ochii văd, inima cere... – a fost opinia unanimă a oaspeților noștri care au îndrăgit imediat localul nostru, menit să întregească coloritul barurilor sătmărene.

De-abia a trecut un an,
Și noi trecem de tavan!

Văzând că numărul clienților noștri este din ce în ce mai mare, în anul 2000 am luat măsuri ca toată lumea să aibă loc comfortabil: am extins No Pardon cu un etaj.

Să nu rămăneți la tărie,
Am pus și de-o bucătărie!

La un an după extinderea restaurantului, ne-am putut primi clienții nu doar cu o gamă vastă de băuturi ci și cu preparate gastronomice excepționale: gustând din felurile bucătăriei noastre tradiționale maghiare sau din specialitățile internaționale, oaspeții noștri au putut ajunge la convingerea că merită neapărat să ne pășească pragul.

Pe lista noastră de bucate
Mâncărurile-s numărate:
Două sute-patruzeci,
Și mai calde, și mai reci!

A trecut puțin timp până când preparatele festive ale bucătăriei noastre să devină cunoscute nu doar locuitorilor împrejurimilor noastre: ne-am prezentat specialitățile aproape în toată țara, prin urmare, începând din anul 2003, contribuim prin intermediul bucatelor alese la starea elevată de spirit a diferitelor evenimente – zile de naștere, botezuri, recepții, întruniri de prieteni.

Ziua-în care intră-n ring
Serviciul nost’ de catering!
Nu apucati sa veniti la noi la masa?
V-o aducem noi unde poftiti,
No Pardon = No Problem:
La birou, la scoala ori acasa.

Începând din anul 2004 oricine, oriunde poate beneficia de oferta listei noastre de meniu, echipa noastră asimilând mai mulți curieri. În timp ce sărbătoream șase ani de la deschiderea pub-ului ne-a venit o idee grozavă, pe care am și materializat-o în scurt timp. Am înființat o sală separată cu o capacitate de primire a 25 de persoane, în care familii, grupuri de prieteni, colegi de serviciu primesc posibilitatea de a sărbători fără a fi deranjați de gălăgia orașului.

S-a însuflețit animația și în grădina localului nostru începând din vara anului 2006, când am deschis frumoasa terasă destinată tuturor celor care preferă să se afle într-un ambient natural.

Grădina de vară s-a extins treptat în anii precedenți astfel că peste 100 de persoane să se poată bucura de aerul curat și, bineînțeles, de mâncărurile și băuturile comandate la noi. Dacă aveți vreo ocazie specială chiar, puteți să o sărbătoriți la terasa noastră: deja nu un cuplu și-a jurat credință veșnică sub copacii grădinii noastre.

Sunt aproape patru ani de când, pe timp frumos, gătitul și prăjitul diverselor specialități în aer liber nu contenește: ciolanul gustos de porc, purcelul sau puii se rumenesc în fața ochilor clienților noștri, cărora sigur le vine pofta de mâncare la vederea bucatelor apetisante...

No Pardon își oferă în continuare vasta gamă de preparate culinare și băuturi la aceleași standarde care i-au devenit cartea de vizită. Acestea și, bineînțeles, bucătarii excepționali și ospătarii amabili au grijă de asigurarea atmosferei distinse. 

Rezervare online:
Notificare prin SMS:
Galerii:

Rezervări la telefon: 0261 768 206
Vă mulțumim pentru rezervare. Pentru confirmare veți fi contactat de către unul dintre colegii noștrii.
 

Prin intermediul acestui formular puteţi să vă abonaţi la notificarea zilnică a meniul zilei.